Koor 

De Zang- en Oratorium Vereniging Raalte bestaat momenteel uit 38 leden; 12 sopranen, 16 alten, 5 tenoren en 5 bassen.

Ook zijn 6 gastzangers aan het koor toegevoegd; 2 sopranen, 3 tenoren en 1 alt.

 

We hebben er zin in!

Na een mooi zomerconcert op 3 juli 2022 zijn we na de zomer gestart met de repetities voor 2 concerten in 2023.

Op zondag 4 juni 2023 geven we een "klein" Lente-concert in de Plaskerk. En op zaterdag 25 november zal een "groot" jubileumconcert uitgevoerd gaan worden, ook in de Plaskerk.

Ons koor bestond in 2022 alweer 75 jaar! Als gevolg van corona konden we geen jublleumconcert geven. Maar dit gaan we in 2023 alsnog doen. Op het programma van het jubileumconcert staan ondermeer Vivaldi (Gloria en Magnificat) en Mendelssohn (Psalm 42).

 

Lenteconcert op 4 juni

Het is bijna zover. Op zondag 4 juni zal ons Lenteconcert plaatsvinden in de Plaskerk te Raalte. 

Onder leiding van dirigent Sander van den Houten zullen werken ten gehore worden gebracht van onder meer Gounod, de Haan, Vivaldi, Mozart en Bruckner.

Muzikale ondersteuning zal gegeven worden door Luuk Schuurman, organist.

In het programma is ruimte gemaakt voor een voorproefje uit het 75-jarig jubileumconcert dat in november zal plaatsvinden. De ruim 40 leden en gastzangers van het koor zijn ook hiervoor al druk aan het repeteren.

Het concert begint om 15 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur. Toegangskaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor en aan de ingang van de kerk. Ze zijn ook te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Bijwonen repetitie avond ?

Houdt U van zingen in een goed en gezellig koor, dan bent U van harte uitgenodigd om op een repetitie avond te komen luisteren en/of  mee te zingen. Het verplicht U tot niets. Van harte aanbevolen; zingen maakt blij!
De repetities zijn op maandagavond in het Parochiecentrum, Kerkstraat 13, 8102 EA Raalte. Wij beginnen om 19.30 uur. De repetitie duurt tot 21.30 uur.